KAMPANJE! De første som kjøper i trinn 2 får inntil 300.000,- i avslag.

Her fant de boligen som dekket alle familiens behov: – Ungene får egne rom, og naturen er rett utenfor!

Da Frikk (33) skulle kjøpe bolig i Tromsø, sleit han med å finne noe i riktig prisklasse som oppfylte alle krav. Da han kom over Fagertoppen i Ramfjord ble det derimot full klaff.

– Jeg flyttet nordover i fjor, og leitet etter et hus i Tromsø som var stort nok til å huse alle mine tre barn, forteller østlendingen, som til daglig jobber som butikksjef på Bergans.

– Vi så på det som fantes tilgjengelig i byen på det tidspunktet, men fant ikke noe som passet. Enten var det for dyrt, eller så var det slitt, eller for lite. Ettersom jeg har tre barn, kunne jeg ikke «ta til takke» med ei toromsleilighet, sier Frikk Thorstensen.

 

Full klaff

Det var først da han begynte å rette fokuset litt utenfor selve byen at det ble full klaff.

– Da kom vi plutselig over prosjektet Fagertoppen i Ramfjord. Utseendet på boligene, planløsningen og plasseringen – alt traff helt vilt bra på det vi søkte! Her kunne vi også få fire soverom, slik at alle ungene kunne få sitt eget rom. Jeg ringte øyeblikkelig til megleren, og ba om et møte, forteller han.

15. januar 2023 kunne familien flytte inn i sin nye bolig på Fagertoppen.

Forhåndssalg

Fagertoppen ligger på Fagernes i Ramfjord, og skal totalt bestå av 40 boliger bygget over flere byggetrinn. I prosjektet inngår seks ulike boligtyper, som spenner fra 68 kvm til 162 kvm.

Alle de 16 boligene i byggetrinn 1 er solgt, og nå er 8 nye boliger i byggetrinn 2 klar for forhåndssalg. I dette trinnet vil det bygges fire 3-roms på 68 kvm og fire 5-roms på 120 kvm.

– Ungene får egne rom, og naturen er rett utenfor!

Frikk Thorstensen

– Ved å kjøpe på Fagertoppen fikk vi et splitter nytt hjem over to etasjer, til en akseptabel pris. Ettersom det er helt nybygget kan vi også ta det direkte med utbygger dersom noe ikke funker. På mange måter var det helt tilfeldig at vi havna akkurat her, men jeg er veldig glad for det, sier Frikk.

Det han liker best med boligen er planløsningen, og at både han og de tre barna får hvert sitt soverom.

– Man kan ikke forvente å finne en bolig der alle tre barn får eget rom, så det var skikkelig luksus. Vi setter pris på at alle får ha sitt eget «space» – sitt eget lille sted, sier han.

Han trekker dessuten fram plenty av bodplass som et klart pluss, samt carporten. I tillegg setter Frikk stor pris på et annet aspekt ved boligen: Nemlig utsikten.

– Utsikten er veldig fin, og Fagertoppen er plassert på en høyde, som gjør at man ser ut over hele området. Jeg er veldig glad i å være ute, og trives godt både med løping, langrenn og toppturer. Her finnes det muligheter rett utenfor døren!

Utendørsområder

Frikk trekker også fram lekeområdet på Fagertoppen, samt aktivitetsparken med hinderløype og grillmuligheter, som noe han liker godt med området.

I tillegg til en stor lekeplass for de minste i midten av boligfeltet, er det anlagt en større aktivitetspark ved siden av feltet med gapahuk, bålplass, pumptrack-sykkelbane, turstier, hinderløype og treningsapparater. Begge lekeområdene er tegnet av Lo:Le Landskap, som drives av Mari A. Aston Bergset, og som også har stått for Charlottenlund.

– Man må ikke dra langt for å få flotte opplevelser! Jeg setter stor pris på at man her har lagt tid, penger og energi på så fine uteområder.

Pendler til byen

På Østlandet bodde Frikk på et lite tettsted utenfor Oslo. Han er derfor vant til å ikke bo midt i byen, og synes pendling til jobb fungerer veldig greit.

– Jeg jobber jo inne i Tromsø, men pendlingen går radig og fint. Det tar ikke fem minutter å komme seg til jobb, men det går helt fint. Man må bare planlegge litt mer, sier han.

Å kjøre fra Fagertoppen til Tromsø sentrum tar knappe 30 minutter, mens man kommer seg til Pyramiden kjøpesenter på rundt 20.

Barnefamilier

På Fagertoppen bor det mange barnefamilier – noe som passet Frikk og hans tre barn perfekt.

– Det er et inkluderende nabolag, noe som var veldig deilig for meg som kom som tilflytter. Folk her har tatt imot med åpne armer, og ønsket oss velkommen. Det finnes masser av lekekamerater til ungene, og mange av dem går jo også på skolen eller barnehagen som ligger like i nærheten, forteller han.

– Vi trives veldig godt i boligen vår på Fagertoppen!

Kontakt megler

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Fagertoppen
Meld interesse

Nettsiden driftes av Nettrakett