KAMPANJE! De første som kjøper i trinn 2 får inntil 300.000,- i avslag.

Personvernerklæring

Innstillinger

Online personvernregler

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler her. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Hvem er vi?

Fagertoppen.no eies og drives av Ramfjord Boligutvikling AS. Vårt organisasjonsnummer er 822 294 812.

 

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.

Hos Ramfjord Boligutvikling, tilgjengelig fra fagertoppen.no er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av Ramfjord Boligutvikling, og hvordan vi bruker det.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjema på nettsiden.

 

Retningslinjer for personvern

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller beacons. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Ramfjord Boligutvikling ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

 

Tredjeparts personvernregler

Ramfjord Boligutvikling sine personvernregler gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts tjenestene for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

 

Beskyttelse av barn

En annen del av vår prioritering er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i, overvåke og veilede deres aktivitet på nettet.

Ramfjord Boligutvikling samler ikke bevisst opp personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt oss denne typen informasjon på nettstedet vårt oppfordrer vi deg til å kontakte oss umiddelbart. Vi vil gjøre vårt beste for å fjerne denne informasjon fra våre systemer.

 

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din.

 

Hvordan og hvorfor nettsiden bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere. Informasjonskapsler hjelper oss med å få en oversikt over besøket ditt på nettsiden, slik at vi kontinuerlig kan optimalisere og tilpasse nettsiden til dine behov og interesser. For eksempel husker informasjonskapsler hva du kan ha lagt til i en handlekurv, hvis du tidligere har besøkt siden, hvis du er logget inn og hvilke språk og valuta du vil ha vist.

Vi bruker også informasjonskapsler for å målrette annonsene våre mot deg på andre nettsider (retargeting/remarkering). På et veldig generelt nivå brukes informasjonskapsler som en del av tjenestene våre for å vise innhold som er mest mulig relevant for deg.

 

Hvor lenge lagres informasjonskapsler?

Hvor lenge informasjonskapsler lagres på enheten din varierer. Tiden da de er planlagt å utløpe, beregnes fra den siste datoen du besøkte nettsiden. Når informasjonskapsler utløper, slettes de automatisk.

 

Slik kan du avvise eller slette informasjonskapslene dine

Du kan avvise informasjonskapsler på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen ved å endre nettleserinnstillingene. Hvor disse innstillingene finnes, avhenger hvilken nettleser du benytter. Hvis du endrer innstillingene, må du være oppmerksom på at det vil være noen funksjoner og tjenester du ikke kan bruke fordi de er avhengige av at nettsiden kan huske valgene du har gjort.

 

Slette informasjonskapsler

Finn ut hvilken nettleser du benytter, så kan du for eksempel gjøre et Google-søk: «Slette informasjonskapsler i Chrome».

Husk: Hvis du bruker flere forskjellige nettlesere, må du slette informasjonskapslene i dem alle.

 

Kontaktskjema

Når du besøker Ramfjord Boligutvikling sine nettsider har du mulighet til å fylle ut et kontaktskjema. I kontaktskjemaet spør vi etter informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne svare på henvendelsen og opprette kontakt med deg. Det inkluderer navnet ditt, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene blir trygt oppbevart og vil aldri bli utlevert til tredjepart.

 

Google Analytics

Nettanalytiske informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Cookies fra Google Analytics opprettes så snart du besøker en nettside med gyldig sporingskode. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk om trafikk, trender og bruksmønstre.

 

Remarketing/retargeting ads

Ramfjord Boligutvikling ønsker å tilrettelegge for relevant markedsføring og annonsering mot vår målgruppe. Derfor samler vi inn anonym informasjon ved hjelp av cookies som brukes på Facebook og Google Ads, slik at vi kan vise relevante annonser til deg på internett. Dette kalles remarketing og brukes for å tilpasse annonser til brukernes interesser og tidligere besøk på nettsider. Hvis du ikke ønsker at Facebook viser deg relevante annonser, kan du slå av cookies i din nettleser eller endre preferansene dine på kanalen.

 

Dine rettigheter

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.

Korrigering av personopplysninger

Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Sletting av personopplysninger

I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.

Begrensning av behandling av personopplysninger

I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.

Protestere mot en behandling av personopplysninger

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.

Dataportabilitet

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Vi håper du vil si ifra til oss dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Du kan også klage over vår behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet.

 

Har du noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål i forbindelse med denne informasjonen og / eller vår behandling av personopplysninger, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Kontakt megler

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Fagertoppen
Meld interesse

Nettsiden driftes av Nettrakett