KAMPANJE! De første som kjøper i trinn 2 får inntil 300.000,- i avslag.

Om prosjektet

Feltet Fagertoppen har en særdeles fin plassering på et naturlig høydedrag på Fagernes i Ramfjorden. Med sørvestvendt orientering nyter feltet flotte solforhold fra morgen til kveld. Fagertoppen består av totalt 40 boliger som bygges over 2 byggetrinn. Det er totalt 6 boligtyper som spenner fra 68 kvm til 162 kvm.

Det opparbeides flotte uteområder både for små og store barn. Barnehage og skole (1-10 klasse) ligger bare noen steinkast unna. Pyramiden kjøpesenter er kun 18 min unna. Flotte friluftsområder i umiddelbar nærhet. Her kan man velge og vrake i turmuligheter og aktiviteter. Her kan du spenne på deg toppturskiene like utenfor døra å gå en tur rett opp på Fagerfjellet.

 

Bilde av lekeplassLekeplass for de minste

Vi ønsker at det skal være muligheter og aktiviteter for alle aldre. I midten av boligfeltet ligger en flott lekeplass for de aller minste. Det vil alltid være noen lekekamerater her! Foreldre og besteforeldre kan passe på fra benker og sitteplasser som er opparbeidet slik at barn kan leke i trygge omgivelser.

Lekeplass for de størsteBilde av gapahuk og aktivitetspark

På Fagertoppen finner du Ramfjords svar på Charlottenlund. I enden av feltet blir det en flott aktivitetspark for hele familien. Her blir det gapahuk med bålplass, pumptrack-sykkelbane, hinderløype, treningsapparater, akebakke, turstier, mv.

 

 

Området

Området byr et mangfold av muligheter for aktive familier.

Ved Fagernes skole (1-10) ligger det en flott kunstgressbane for fotballinteresserte. På Ramfjordmoen er det et mangfold at turstier for tur og løpeinteresserte. Om vinteren tråkkes det skiløyper like bak feltet. Toppturklassikere som Tromsdalstinden, Hamperokken og Fagerfjellet i umiddelbar nærhet.

Les mer om området her

 

Landskapsarkitekten

Aktivitetsparken og lekeplassen er tegnet av Mari Aston Bergset i Lo:Le landskap, samme landskapsarkitekt som har tegnet Charlottenlund aktivitetspark på Tromsøya. Det er lagt stor vekt på å skape rom for hverdagsmagi med familie og venner internt i feltet. Her skal det være morsomt og trygt å vokse opp.

Feltet er planlagt for å sikre best mulig sol og utsiktsforhold for alle boligene. Det er fokus på bruk av vedlikeholdsfrie materialer sånn at du skal kunne bruke tid på familie og fritid i stedet for vedlikehold.

Bilde av aktivitetspark og grillhytte på Fagertoppen

 

Boligarkitekten

Boligarkitekten Niels Qvortrup hos Qvortrup Arkitekt AS forteller om hans fokus bak designet av boligene. «Mitt fokus i designet av boligene var å skape gode og effektive planløsninger, som fungerer bra for familier. De store vinduer og den ekstra romhøyden, som varierer mellom 2,5 meter og 2,9 meter, bidrar til at rommene føles store og luftige. I tillegg vil jeg trekke frem de generøse balkonger og terrasser, som kan brukes til både felles spising på sommerstid og til barnelek. De store balkonger og terrasser inviterer beboeren ut og bidrar dermed til å bringe den flotte naturen nærmere. Det har også vært viktig å designe boliger, som er relativt vedlikeholdsfri, slik det ikke må brukes mye tid på å male eller beise fasader, men man i stedet kan bruke tid på familien og den flotte naturen rett utenfor døren.»

Husene er i høy grad designet for barnefamilier, med de behov dette fører med seg. Blant annet er det som hovedregel flere bad per boenhet og størrelsen på badene er generøse, helt opp til 8 kvadratmeter. Det er også rikelig med boder og oppbevaringsplass, mye mer enn forskriftene krever. Dette er kvaliteter, som er viktige for barnefamilier.

I tillegg skal det nevnes at boligfeltet ligger tett på barnehage og skole. De mindre boligene på bakkeplan vil være godt egnet for bl.a. besteforeldrene, slik man kan oppnå en type generasjonsbolig, med barnebarna i de øverste boenheter og besteforeldrene nede. De nederste boligene er utformet i tråd med kravene for tilgjengelig bolig, slik de også er brukbare for bl.a. rullestolbrukere.

 

Kontakt megler

Ja, takk - jeg vil gjerne motta informasjon om Fagertoppen
Meld interesse

Nettsiden driftes av Nettrakett